Gelaat (verzorgingen met BION skincare)

Prijzen onderaan.

BION combineert wetenschap met natuurlijke ingrediënten

Elk BION huidverzorgingsproduct is met de grootste zorg samengesteld om de gezondheid en het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren. Van de acnehuid en rosaceahuid tot de rijpere huid biedt BiON de voordelen van de biochemische wetenschap door overwegend natuurlijke ingrediënten te gebruiken. De huid heeft onder andere vitamines, mineralen, eiwitten en aminozuren nodig om zijn natuurlijke functies uit te voeren. Waar mogelijk heeft BiON ervoor gekozen om deze ingrediënten in hun natuurlijke, botanische vorm te gebruiken. Natuurlijke en veilige ingrediënten zijn de basis van de producten van Bion Skincare. Ons productonderzoek concentreert zich op nieuwe ingrediënten die de beste resultaten opleveren. Wij streven ook naar innovatie; regelmatig passen we bepaalde concentraties of samenstellingen aan aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

 

Betere resultaten voor jou als klanten

 

Met een cosmeceutical ben je zeker van een product met hoge concentraties van biologisch actieve ingrediënten. BiON is een cosmeceutical-lijn met producten voor ieder type huid en elk huidprobleem. Met onze volledige productlijn heb je voor al je klanten dus passende producten. Door de samenstelling voelen de producten fijn aan op de huid. En door de natuurlijk ingrediënten hebben ze een heerlijke geur. Producten trekken snel in in de huid, zoals het hoort bij een goede cosmeceutical. En dit zorgt weer voor tevreden klanten.

100% ethisch verantwoord en niet getest op dieren

 

Bij BiON zijn we trots op ons beleid. We garanderen dat geen van onze producten op dieren is getest. Ze bevatten geen parabenen of kunstmatige kleur- en geurstoffen en zijn vrij van nanotechnologie. Ook gebruiken we geen lanoline, triclosan, natriumlaurylsulfaten (SLS) & natriumlaurylethersulfaten (SLES), minerale oliën en benzoylperoxide.


Prijzen

Quick Fix €65 
Wat jouw huid elke maand nodig heeft.
Reinigen van de huid, scrub, masker, dagcrème   
(45 minuten)     

Klassieke gelaatsverzorging €85
Wat jouw huid elke maand nodig heeft met net dat tikkeltje meer.
Reinigen van de huid, scrub, masker, massage, serum, dagcrème   
(60 minuten)     

 

Acné behandeling  €85    
(60 minuten)    

Anti-aging  €90    
(70 minuten)  

* Bij elke gelaatsverzorging is 1 epilatie naar keuze inbegrepen